Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1995 óta kínál rugalmas és egyedi fémipari megoldásokat. Büszkék vagyunk arra, hogy a teljes mértékben magyar tulajdonban lévő, családi kisvállalkozásunk folyamatosan fejlődik. Szolgáltatásaink között megtalálható egyedi fémszerkezetek gyártása, beépítése és karbantartása.

Hosszú távú célunk, hogy tevékenységeinkkel, szolgáltatásainkkal stabil szereplői maradjunk a hazai fémiparnak, továbbá partnereinkkel baráti együttműködéseket, kapcsolatokat teremtsünk meg. Tudjuk, hogy iparágunkban az egyedi igények kielégítése és a rugalmasság kiemelten fontos, ezért mindig arra törekszünk, hogy teljesítsük ezeket a kéréseket. Megrendeléseket már az egész ország területéről vállalunk, a helyszínre történő kiszállítást és beépítést pedig Győr-Moson-Sopron megye teljes területén biztosítjuk.

Ezt a piacon egyedülálló rugalmas hozzáállást szakképzett munkaerő foglalkoztatásával és versenyképes árainkkal kívánjuk elérni.

A kezdetektől tudatosan és célirányosan törekszünk az állandó fejlődésre, folyamatos fejlesztésre és partneri körünk legteljesebb kiszolgálására. Ennek érdekében saját beruházásban, valamint pályázati lehetőségek kihasználásával modern, hatékony és biztonságos munkagépek beszerzése folyamatosan történik.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy 2016 óta a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara védjegyes, ajánlott vállalkozásai közé tartozunk.

Évről-évre bővülő gépparkunk, a többéves szakmai tapasztalattal rendelkező, összeszokott csapatunk, továbbá az ISO9001:2015 minőségirányítási rendszerünk bevezetésével garantáljuk termékeink és szolgáltatásaink magas minőségét. Ha szeretne a saját szemével meggyőződni szakértelmünkről, akkor tekintse meg a referenciáinkat!

Rugalmasság

Mi nem a sablon munkákat és a kibúvókat keressük. Határidőre megvalósítjuk egyedi igényeit, mindezt egy baráti, családias közegben.

Tapasztalat

1993 óta növekszik gépparkunk és szakmai tapasztalatunk. Megbízható, kamarai védjegyes vállalkozásunkra 20 év múlva is számíthat.

Szakképzettség

Dolgozóink közel 90%-a már 30 éve a fémiparban dolgozik. Olyan szakmai tudással rendelkeznek, amivel Önnek is hasznos tanácsokat adhatnak.

Sokszínűség

Mi komolyan gondoljuk “Minden, ami fém” szlogenünket. Szinte lehetetlen olyan fémmel kapcsolatos munkát találni, amellyel még nem találkoztunk.